Blog

29
Ian

Cum să alegi o fereastră cu geam termopan de calitate?

Multitudinea de reduceri și cadouri care sunt oferite la procurarea unei ferestre cu geam termopan fac deseori parte din capcanele companiilor care propun produse de proastă calitate. Achizițiile de calitate nu pot costa ieftin! Trebuie să fiți foarte prudenți atunci când vedeți afișate reduceri de 30%-40%-50%-60% la ferestrele cu geam termopan.

Potrivit specialiștilor companiei Conplast, există multiple scheme dubioase după care se conduc unii producători de ferestre cu geam termopan. La telefon cumpărătorului i se oferă un preț foarte mic pentru un metru pătrat de fereastră. Însă atunci când acesta ajunge în oficiul companiei respective i se invocă o mulțime de criterii (deschiderea dublă, necesitatea pervazului, necesitatea plasei pentru insecte, livrarea, montarea) care măresc considerabil prețul pentru un metru pătrat.

În spatele acestor scheme stau companii ce folosesc profil PVC chinez sau turcesc ce conțin substanțe toxice, feronerie din metal praf presat, geamuri termopan produse după tehnologii nesigure. Aceste firme își schimbă denumirea, adresa, numerele de telefoane după fiecare sezon.

Ele nu vor respecta termenii și condițiile de producere și instalare a ferestrelor. În urma instalării unor astfel de ferestre vă veți confrunta cu problema condensării, funcționării proaste a feroneriei, veți pierde căldura din interiorul locuinței etc.

Specialiștii companiei Conplast recomandă clienților să cumpere ferestre cu geam termopan de la companii cu experiență minimă de 3-5 ani.

– Solicitați certificatul de înregistrare a companiei.

– Alegeți producători care folosesc materie primă de înaltă calitate, feronerie din metal pur, geamuri termopan eficiente energetic

– Cereți documente ce atestă proveniența materiilor prime, cereți garanții contractuale

– Consultați internetul și solicitați recomandări de la foștii clienți ai companiei

Un client informat este un client protejat!