Despre noi

20 + Ani experiență experiență pe piața locală și externă

Conplast Design, fondată în 1998, este azi unul dintre principalii producători de tamplarii din PVC si aluminiu cu punte termica, cu o prezență atit la nivel national cit si la nivel international. Primii ani au însemnat creșterea facilităţilor de producţie și dezvoltarea unui sistem propriu de distribuţie.

Cu o experiență de peste 20 de ani, compania se angajează să servească clienții săi cu produse și servicii prin valoare adăugată, stabilind și menținând astfel relații de lungă durată bazate exclusiv pe încredere, integritate, profesionalism și consistență fiabilă.

Angajați calificați care fac parte din echipa noastră

Funcționarea și dezvoltarea Marcii Conplast se bazează pe conceptul de responsabilitate corporativă. Conplast este vigilent în ceea ce privește siguranța la locul de muncă și ne străduim să ne asigurăm că toate procedurile noastre de siguranță sunt urmate cu strictețe.

Pentru noi, responsabilitatea corporatistă se concentrează asupra acțiunilor legate direct de mediu, de societatea noastră și de sănătatea și siguranța oamenilor noștri la locul de muncă. Ne implicam în formarea angajaților noștri, iar sănătatea și siguranța colectivului sunt de o importanță capitală. Obiectivul nostru principal este de a avea zero accidente. Suntem foarte pasionați în privința acestei ținte și continuăm în mod constant un program de îmbunătățire în ceea ce privesc condițiile de siguranță la locul de muncă.

În acest mod, oferim un mediu de lucru sigur pentru cetățenii noștri și investim în protecția mediului, cu programe de formare continuă care subliniază valoarea reciclării. Activitățile noastre de responsabilitate colectivă includ recunoașterea nevoii pentru acțiuni pozitive, susținerea și de dezvoltare continuă a comunităților locale. Cu structuri competente și angajați cu înaltă calificare, compania îndeplinește obiectivele strategice pentru a înțelege și a acoperi nevoile fiecărei piețe, ajutând astfel clienții noștri să își atingă obiectivele in afaceri.


Obiecte realizate pe teritoriul Republicii Moldova dar și după hotarele țării.

Compania rămâne loială clienților săi și își păstrează promisiunile de inovare continuă, soluții personalizate, asistență integrate fapt ce demonstrează ca suntem angajați într-un număr foarte mare de proiecte pe teritoriul Republicii Moldova dar și peste hotarele ei.

Pentru a veni in completare pe parcursul diferitelor etape ale proiectului, angajatii noștri oferă numeroase servicii clienților, de la instruire și asistență tehnică la constructori și instalatori individuali de rame de ferestre și uși